Connected Festival wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners

Het is bijna zover

Line-up

Tickets

Kaarten zijn dit jaar bij Nummer 16 verkrijgbaar. Ook kun je natuurlijk je kaartje gewoon online bestellen via de onderstaande knop.

Info

Stichting Neterpop speelt in op de wensen van de festivalgangers en organiseert daarom komend jaar op zaterdag 13 April Connected. Deze zaterdag opent het festival terrein al om 15.00u. Een 10-tal acts zal dan het publiek entertainen met hollandse, urban, dance en hardstyle muziekstijlen. Om ook de jongere kempenaar de kans te geven zijn favoriete act live te aanschouwen is de minimum leeftijd gesteld op 17 jaar.

Ga je graag met je vrienden stappen, hou je van diverse muzieksoorten, wil je oude bekende tegenkomen en ontspan je helemaal onder het genot van een drankje dan is Connected the place to be.

Connected, In touch with friends.

Contact

Naam*:

Email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

Neem de code over*: captcha

Velden met * zijn verplicht

Partners

Hartelijk dank aan onze geweldige partners die ook dit jaar Neterpop weer mede mogelijk maken. Wilt u ook partner worden? Neem dan contact met ons op.

    
    
    
    
    
    
    
paulvangompelstucadoorsbedrijf-5purplegroupschijndel-3
    
Teurling De Mulder
    
    
    
    
 

© Neterpop 2019

The Partysquad

    

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, beter bekend als The Partysquad, zijn al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als Wat wil je doen en Rampeneren uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. De nuchtere en goedlachse mannen weten met hun visie altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. Afgelopen jaar was er de release van het laatste Nederlandstalige album “Nachtwacht”. Deze is inmiddels beloond met platina en gouden platen voor tracks als C’est La Vie, Lit en Plakken.

Ook internationaal zitten de heren niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Ook brachten ze muziek uit op labels als Diplo’s Mad Decent, Steve Aoki’s DimMak, A-trak’s Fools Gold en hun eigen label: Rebel Yard.

Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn; je moet die meegemaakt hebben!

Ruthless

    

When Ruud van IJperen discovered deejaying in 1995, he had no idea what the future had in store for him.

But looking back now, it was safe to say that that the moment he started putting the needle to the vinyl,

Ruthless was musically born into existence.

Sporting over 20 years of experience, Ruthless has had a taste of many dance genres. He has played tek, jump, hardstyle, trap, oldschool and (early) hardcore. It’s safe to state that Ruthless is a true jack of all trades, both on stage and in his discography. A prime example of Ruud’s extraordinary productions is his gigantic hit remix of Jebroer’s “Banaan”, which blew up the entire dance industry and was even picked up by the likes of Hardwell! Other impeccable notches in his musical arsenal are his many collabs with LNY TNZ like “We Don’t Care” and “Fired Up”, his solo hit on Brennan Heart’s WE R imprint “Funky Beats” and “We Want Some P#ssy” with The Viper & Darkraver.

Lead by this broad spectrum of funky beats, Ruthless developed himself into a true stage entertainer, being able to please any crowd no matter their preference. His stage presence turned him into one of the four Pussy Lounge residents, and got him to spin beats at EDC (both in the USA and Mexico), Defqon.1, Qlimax, Tomorrowland, Mysteryland, Decibel, Reverze, Q-BASE and many more.

Being able to switch styles on the go in his sets, Ruthless is a true master of the freestyle vibes, making this veteran DJ a guarantee to get literally any party started!

Puinhoop Kollektiv

    

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Met deze driemansformatie is het zelfs op een dinsdag #altijdweekend. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Tel bekende kroegknallers in een nieuw jasje, afgewisseld met hun eigen beukers als “Partjes” en “Systeem” en natuurlijk hun remix voor Kraantje Pappie “Euro’s” bij elkaar op, en je begrijpt dat elke festivalweide verandert in het gezelligste buurtcafé. Hun show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers die niets over laat van je feest, ongeacht hoe groot of klein.

Sinds hun naam in 2013 ontleend werd van hun eigen feest genaamd “Cafe de Puinhoop”, volgde er een ongekende marathon van ruim 200 shows per jaar. Deze feesttrein gaat langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Wish Outdoor, Emporium, Paaspop, Daydream Festival, Defqon.1 en TT Assen. Tevens reizen ze voor shows door alle Europese vakantiebestemmingen in de zomer en winter onder de vlag van GoGo’s “Totally Summer” en Husk “Totally Winter”. Tel hier nog eens een groot aantal clubshows bij op en je hebt de Puinhoop Kollektiv gekte in full effect!

Helaas hebben de mannen aangekondigd na dit jaar te stoppen, maar wel op hun HOOGTEPUNT! Nog één keer genieten van de deze wervelende show! 

Aap uit de Mouw

    

Vers van de feestelijke pers passen deze mannen overal een mouw aan met de beste hits, de vieste R&B/HipHop en de lekkerste meezingers. Ze draaiden al op o.a. Wish Outdoor, We Are Electric en Winterpark. Daarnaast deden ze op meerdere plekken uitverkochte shows met hun eigen event Champaign Safari. Tot slot brachten ze ook nog een aantal sterke bootlegs uit met full support vanuit de scene. Kortom, deze mannen maken meer dan naam voor zichzelf. Glijden, schuren en vies doen... In het weekend komt de Aap uit de Mouw!

Buren van de Brandweer

    

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel.Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

Galactixx

    

Een hardstyle-duo bestaande uit Ralf Smetsers & Freek den Otter die met hun zeer energieke en aanstekelijke act behoren tot de talenten van de hedendaagse hardstyle wereld.

Wat deze act onderscheid van andere in de scène zijn hun interactie met het publiek, track keuze en de energie tijdens de performance. Een show van Galactixx is een explosie on-stage, wat deze act toegankelijk maakt voor het grote publiek. Dit bewezen ze afgelopen jaar al in menig clubs & zalen en op festivals als Daydream (BE), Defqon.1, Weekend Magnifiek (BE) en Paaspop.

Naast de act on-stage zit Galactixx bijna fulltime in de studio waar een groot aantal producties ready & set voor jullie klaarliggen. Meer dan genoeg reden om deze act in de gaten te houden..

Raymon Hermans

    

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: RAYMON HERMANS is een geboren artiest.

In 2010 kreeg Raymon de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single kreeg hij aandacht bij diverse TV- en Radiozenders en er kwamen optredens.. Hierdoor werd Raymon geïnspireerd en kreeg de smaak te pakken.

Inmiddels is de 24-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen tracks en het produceren samen met vaste producer Harald Queens. Dit resulteerde in 2015 tot de single HYPNOSE waarmee hij een nieuw geluid van zich liet horen.

2015 is een fantastisch jaar! Met de releases van HYPNOSE en M’N FAVORIET scoort hij dan ook twee hit-singles in het land waarmee RAYMON HERMANS definitief doorbreekt.

M’N FAVORIET is sinds haar release een klassieker in wording. Het nummer werd al snel door het hele land gedraaid door DJ’s en het leverde in korte tijd al meer dan 3 miljoen streams op.

De singletracks van Raymon worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren FENOMEEN, NU OF NOOIT EN AL LAAT in de hitlijsten.

In oktober 2017 verschijnt het langverwachte debuutalbum M’N FAVORIET met daarop 9 tracks.

De single van het album werd GEVALLEN waarmee hij te gast was in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein.

Met bij elkaar 11 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

In 2018 vervolgt RAYMON HERMANS zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles. Met een BUMA NL nominatie voor GROOTSTE TALENT op zak en een drukke agenda bouwt hij verder aan zijn carrière.

Inmiddels heeft RAYMON HERMANS zo’n 250 boekingen per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland en wordt zijn bekendheid steeds groter. Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN, GEVALLEN worden bij iedere show volop meegezongen!

Childsplay

    

De afgelopen jaren hebben de mannen van ChildsPlay allesbehalve stilgezeten. Met 6 gouden platen, 2 platina platen én een Latin Grammy-award gaan ze harder dan ooit tevoren! Één van de vele hoogtepunten is de internationale monsterhit MACHIKA, welke inmiddels op meer dan 160 miljoen (!) plays staat.

 
Naast de internationale stappen die de mannen zetten, geven ze zich ook 100% voor de Nederlandse markt. Zo brachten ze in 2016 het album “Zero Fucks Given” uit, met features van o.a. Boef, Jonna Fraser, SBMG, Sjaak, Hef, Adje en meer.  
 
Met deze dansbare sound wisten ze al menig hart te veroveren. Zo deden ze in 2018 meer dan 100 boekingen in o.a. Bulgarije, Spanje, UK, Portugal en Nederland!

Ardistic

  

Ardistic. de man met de vele gezichten.
Maar al die gezichten hebben 1 ding gemeen: een neus voor dansbare muziek.
Met zijn afwisselende stijlen is geen enkel feest, club of festival té gek voor deze man.
Hij weet wat het publiek nodig heeft om de neuzen dezelfde kant op te krijgen: dansen!

Lievelings DJ's van je Zusje

  

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj's van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqonl, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.
Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker...