Festival informatie

Festival informatie

De feesttent aan de Polderdijk te Netersel is geopend vanaf 19.00 uur en sluit om 01.30 uur. Bij de entree wordt je leeftijd gecheckt, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee! Onder de 18 jaar geen toegang ook al heb je een geldig kaartje. Gebruik van de bewaakte garderobe is verplicht (€ 1,- per jas). Bij de bonnenverkoop kan gepind worden.

Entreekaarten à € 10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met donderdag 19 april. Indien er dan nog kaarten zijn, zijn deze aan de tent te koop à € 14,-. 

In de feesttent mag niet gerookt worden en er worden geen rookwaren verkocht.

Kom je met de auto?
Het parkeren van je auto is gratis en kan op de parkeerweide nabij de tent. De toegangsweg is alleen toegankelijk als je er vanaf Casteren inrijdt. Vanaf Bladel mag je de Polderdijk met de auto/taxi niet inrijden.

Kom je met de taxi / kiss-and-ride?
Taxi’s kunnen de Polderdijk slechts inrijden vanaf Casteren. Op de parkeerweide is een ruimte voorzien om bezoekers in- en uit te laten stappen.

Kom je met de fiets?
Je kan je fiets gratis neerzetten in onze onbewaakte fietsenstalling. De Polderdijk is met de fiets toegankelijk vanaf zowel Bladel als Casteren.

Horeca
Aan onze bars zijn bier, rosé bier, cola, fanta, ice tea, spa blauw, hugo, zoete witte wijn en moezel verkrijgbaar. Buiten zijn in de wagens van de Weefkamer de hele avond friet en snacks te verkrijgen.