Neterfest wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners

Het is bijna zover

Line-up

Tickets

Kaarten zijn dit jaar bij Nummer 16 verkrijgbaar. Ook kun je natuurlijk je kaartje gewoon online bestellen via de onderstaande knop.

Info

Stichting Neterpop organiseert dit jaar het NeterFest festival. Na 20 jaar werd het tijd de naam aan te passen om aan te geven dat de nadruk van de vertrouwde vrijdagavond op feest ligt. Aan het concept is is niet veel veranderd, alle bezoekers in één tent, hoog ons-kent-ons-gehalte, lage entreeprijs, gezelligheid en ambiance. Wil je oude bekenden tegenkomen of een nieuwe liefde ontmoeten, dan zit je goed bij Neterfest.

12 April zullen In de grote feesttent aan de polderdijk te Netersel verschillende regionale, nationale en zelfs internationaal bekende acts op het podium staan. Zij gieten dan volle emmers feest uit over het publiek. Reserveer vast een plaatsje in je agenda, jij en je vrienden willen de grootste reünie van de Kempen toch niet missen!!

NeterFest, Een feest voor iedereen.

Contact

Naam*:

Email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

Neem de code over*: captcha

Velden met * zijn verplicht

Partners

Hartelijk dank aan onze geweldige partners die ook dit jaar Neterpop weer mede mogelijk maken. Wilt u ook partner worden? Neem dan contact met ons op.

    
    
    
    
    
    
    
paulvangompelstucadoorsbedrijf-5purplegroupschijndel-3
    
Teurling De Mulder
    
    
    
    
   

© Neterpop 2019

Henk Dissel

     

Zingen zit Henk Dissel in het bloed.
De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van 
een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

 

Wij zijn (GVD) Lyllyck!

Je favoriete feestband in je favoriete feesttent.

Met de covers die je kent. Maar niet verwachtte. De hits die je wilde horen. Maar waarvan je het niet wilde toegeven.

Klassiekers, meezingers, rockers, rappers, blazers.. Van Bruno Mars tot Bloodhound Gang.

Een ding is zeker, dak of geen dak.. Het dak gaat eraf!

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX.
De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop.

Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single "Ik Moet Zuipen" zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef.

Dit voorjaar presenteren Tom en Bart de nieuwe single "Maximaal".